Ingrid van der Zanden

De diëtist voor jouw darmen
Klaar met je darmklachten en opgezette buik? Laat mij je verder helpen. Ik geef jou praktische voedings- en leefstijladviezen om je darmflora in balans te brengen en symptomen te verlichten waardoor jij weer vertrouwen & vrijheid ervaart.
Werk met mij

Image

Herkenbaar?


• Je eet gezond, maar toch reageren je darmen op uiteenlopende voedingsmiddelen en je weet niet meer wat je nu wel en niet kan eten.

• Je bent de puberteit allang voorbij, maar toch heb je uitspattingen van acne en dat maakt je onzeker.

• Je bent vergeetachtig en kan je opeens de naam van je collega niet meer herinneren, terwijl jullie al een aantal jaar samenwerken.

• Je hebt last van cravings. Die chocolade reep of zak chips eet je in één keer helemaal op. Achteraf gezien heb je er eigenlijk niet eens van genoten.

• Je bent een control freak die altijd aan het piekeren is en voelt je daardoor gespannen en soms ook angstig

• Je hebt het prikkelbare darm syndroom of last van een opgeblazen buik, darmkrampen, diarree of obstipatie.

• Je hebt mood swings en kunt zomaar boos worden om de kleinste dingen.


Mijn diensten


FODMAP-dieet

Heb jij het prikkelbare darm syndroom en denk je gevoelig te zijn voor bepaalde voedingsmiddelen? Dan kan het FODMAP-dieet je helpen om jouw foodtriggers in kaart te brengen. Je kunt met dit tijdelijke dieet in 2 á 3 maanden ontdekken welke voedingsmiddelen bij jou PDS-klachten veroorzaken. We doen dit door een aantal voedingsmiddelen weg te laten en later te herintroduceren.

Het FODMAP-dieet

Darmonderzoek

Heb je al van alles geprobeerd, maar blijven je klachten terugkomen? Dan help ik jou graag verder. Middels ontlastingsonderzoek brengen we de oorzaak jouw klachten in kaart. We sporen voedingsallergieën op, brengen mogelijk ontstekingen in kaart, krijgen inzicht in de bacteriën, schimmels en parasieten die in je darmen aanwezig zijn. In combinatie met jouw leefstijl en huidige voedingspatroon geef ik je een voedingsadvies op maat.

Vertel me meer

Even voorstellen


Ik help jou op een holistische manier om je darm (gerelateerde) klachten te verminderen zodat jij weer vertrouwen en vrijheid ervaart. Met mijn expertise en eigen ervaring leer ik je hoe bepaalde eet- en gedragspatronen van invloed kunnen zijn op je lichaam en hoe je je voelt. Want darmklachten zijn meer dan alleen buikkrampen en een opgeblazen buik; ook huidklachten, mood swings en hersenmist hebben vaak hun oorzaak in de darmen liggen. Ik wil jou inspireren om beter voor je darmen te gaan zorgen met als doel dat je niet meer aan je spijsvertering denkt en weer volop van het leven kunt genieten!

Praktijk informatie


Contact
E: info@ingridvanderzanden.nl
T: +316 428 057 81

Praktijkadres
Van der Takstraat 28
3071LL Rotterdam


Registraties
Kvk-nummer: 80392342
AGB-code: 24101664
KP-code: 19105351589

Ik ben aangesloten bij: