Darmonderzoek

Een persoonlijk plan

Je bent al jarenlang op zoek naar een oplossing voor je darmklachten en hebt al van alles geprobeerd. Helaas zonder enig resultaat. Je bent ten einde raad. Nu is het tijd om voor je gezondheid te kiezen en voor eens en altijd die vervelende darmklachten aan te pakken. Je wilt weer rust ervaren en genieten van het leven. Ik kan je hierbij helpen aan de hand van een darmonderzoek.

Werk met mij

Van vage darmklachten naar een rustige buik

 
 

Wat wordt onderzocht bij een darmonderzoek?


Bepaling kwantiteit en kwaliteit van darmbiota en slijmvliesimmuniteit

Aanwezigheid van parasieten & schimmels

Aanwezigheid van ontstekingen

Werking van de spijsvertering

Dysbiose (afwijkende darmflora)

Mogelijke voedingsallergieën

 

Herkenbaar?


X Je voelt je vermoeid, rusteloos, en bent altijd (on)bewust met je gedachten bij je buik. Het lijkt wel alsof je een energielek hebt.

X Je hebt alles al geprobeerd om van je klachten af te komen, maar zonder enig resultaat. Wat je ook doet, het werkt tijdelijk maar de klachten komen altijd terug.

X Je hebt al een hoop geld uitgegeven aan onderzoeken in het ziekenhuis die op niets uitwijzen en supplementen waarvan je had gelezen dat het darmklachten zou verhelpen. Helaas was dat niet het geval.


Ik kan je verder helpen


Met een eenmalige investering komen we tot de kern van je darmklachten

Je kent de oorzaak van je klachten en hebt deze aangepakt. Je darmflora is optimaal, je straalt en ziet er weer energiek uit.

Je ervaart rust en kan weer volledig op je lichaam vertrouwen

Dit is voor jou als je


Je gezondheid belangrijk vindt en daar de komende maanden ook echt aan wilt werken

Je niet langer geld wilt verspillen aan nog meer 'wondermiddelen'

Je voor eens en altijd korte metten wilt maken met je darmklachten

Dit is niet voor jou als je


X Nog jaren wilt aanrommelen met verschillende diëten en supplementen

X Gelooft dat er een wondermiddel bestaat wat je klachten in één keer oplost.

X Afspraken niet nakomt of je niet aan je persoonlijke plan wilt houden


Wat je van mij mag verwachten


Persoonlijke aanpak vol liefde en compassie met af en toe een strenge noot

Professionele begeleiding van een gediplomeerd en erkend diëtist die zich continue blijft ontwikkelen op het gebied van darmgezondheid

100% commitment richting jouw ontwikkeling naar een gezonde darm, ook als het wat minder goed met je gaat

Geen vaste procedures of kant-en-klaar diëten. We starten waar jij op dit moment bent met een persoonlijk behandelplan.

Tarief


FAQ's


Q. Hoe behoud ik focus tijdens het traject? 
Onze samenwerking is een dans en die dans je samen. Mijn intentie is om altijd af te dansen maar daarvoor heb ik jou wel nodig. Ik werk graag met mensen die openstaan voor veranderingen in hun voedingspatroon en leefstijl.


Q. Is het echt nodig om supplementen aan te schaffen? 
De basis van het behandelplan bestaat uit gezonde, gevarieerde voeding en een actieve leefstijl die past bij jouw situatie. Supplementen zijn nodig om je darmen in het begin te ondersteunen en het herstel te activeren. Uiteraard is dit tijdelijk en niet de bedoeling dat je voor altijd supplementen blijft gebruiken.


Q. Wat als ik een ander onderzoek nodig heb? 
De basisscreening darm brengt al heel veel in kaart. Mocht het zijn dat je klachten hebt die beter aansluiten op een ander of nog uitgebreider onderzoek, dan zal ik dit laten weten. Ik stuur je een voorstel op maat.


Q. Zitten de supplementen bij het traject inbegrepen? 
Nee, omdat mijn cliënten een persoonlijk plan krijgen verschillen de kosten hiervan per persoon en zijn dan ook voor eigen rekening. Supplementen zijn tijdelijk ter ondersteuning van de behandeling.

Q. Hoe wordt het darmonderzoek gedaan? 
Je krijgt een pakketje thuis gestuurd waarmee je zelf de ontlasting kunt opvangen en verzenden naar het lab. Afhankelijk van je klachten kan er aanvullend onderzoek worden gedaan middels bloed of speeksel. In het lab wordt je ontlasting onderzocht op veel verschillende elementen (parasieten, schimmels, samenstelling darmflora, etc.). De uitslag komt bij mij terecht, ik bespreek deze vervolgens met jou en stel een plan op.


Q. Hoeveel sessies krijg ik? 
Naast het intakegesprek krijg je 4 consulten met iedere maand een behandelplan wat past bij jouw progressie. We zien elkaar dus maandelijks bij mij in de praktijk of online middels video bellen.


Q. Haal ik de investering er wel uit? 
Na onze samenwerking kun jij ervan uitgaan dat je een gezonde darmflora hebt. Je hoeft geen geld meer te spenderen aan andere onderzoeken, diëten en middeltjes. Ook heeft een gezond mens minder ziektekosten op latere leeftijd, voelt zich gelukkiger en zit lekker in zijn vel, win-win!


Q. Wordt de diëtist vergoed? 
De diëtist wordt vaak gedeeltelijk vergoed. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor vragen over je vergoeding.


Voorstel op maat


Wil jij eerst even sparren over je klachten? Graag! Neem contact met me op via onderstaand formulier of mail naar info@ingridvanderzanden.nl. Ik maak dan graag een voorstel op maat, passend bij jouw situatie.Praktijk informatie


Contact
E: info@ingridvanderzanden.nl
T: +316 428 057 81

Praktijkadres
Van der Takstraat 28
3071LL Rotterdam


Registraties
Kvk-nummer: 80392342
AGB-code: 24101664
KP-code: 19105351589

Ik ben aangesloten bij: